Missie en visie

Een memorabel jaar

2021 is en wordt in meerdere opzichten een memorabel jaar. We gaan met z’n allen het corona virus vaarwel zeggen en we kunnen gezamenlijk weer bouwen aan het economisch herstel van Nederland in algemene zin en met name voor de MKB ondernemers in het bijzonder. Hierbij is een pro actieve houding én adviserende steun van administratief specialisten onontbeerlijk. Reden temeer voor een aantal routiniers uit de sector om als JouwSaak (Samenwerkende Administratie en Advies Kantoren) de handen ineen te slaan.

Dichtbij het MKB

JouwSaak-adviseurs nemen je als ondernemer veel, met name, financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke JouwSaak-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt en samen met jou ervoor zorgt dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. JouwSaak is altijd in de buurt en staat dichtbij de MKB ondernemer voor een optimaal financieel advies en meer want een financieel advies is één maar een optimale bedrijfskundige begeleiding is zeker zo belangrijk. Bij JouwSaak ben je geen nummer maar een persoon. Steekwoorden als betrouwbaar, ontzorgen, persoonlijk en vertrouwen zijn vanzelfsprekende zaken voor de JouwSaak-adviseur.

Meer dan alleen financiële ondersteuning

JouwSaak-adviseurs kunnen je begeleiden met je totale organisatie, fiscale en juridische vraagstukken, assurantiën en marketing. JouwSaak-adviseurs houden elkaar scherp door een eigen ontwikkeld intern auditsysteem En voor de volledigheid, mocht je persoonlijke JouwSaak-adviseur even niet beschikbaar zijn, dan zal één (of meerdere) van de collega’s de taken overnemen. Ook dat is een meerwaarde van JouwSaak.

De tarieven van JouwSaak

De diensten van JouwSaak worden aangeboden tegen vaste, vooraf bepaalde, prijzen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je iedere maand waar je vanuit kan gaan bij JouwSaak-adviseur.

Stel je vraag

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via info@jouwsaak.nl of telefoonnummer. Of lees de meest gestelde vragen.

JouwSaak Adviseurs

Bekijk in één overzicht