Missie en visie

Een memorabel jaar

2021 is en wordt in meerdere opzichten een memorabel jaar. We gaan met z’n allen het coronavirus vaarwel zeggen en we kunnen gezamenlijk weer bouwen aan het economisch herstel van Nederland in algemene zin en met name voor de MKB ondernemers in het bijzonder. Hierbij is een pro actieve houding én adviserende steun van administratief specialisten onontbeerlijk. Reden temeer voor een aantal routiniers uit de sector om als JouwSaak (Samenwerkende Administratie en Advies Kantoren) de handen ineen te slaan.

Dichtbij alle MKB-ondernemers

Ontzorgen in brede zin. JouwSaak-adviseurs nemen je als ondernemer veel, met name, financiële zorgen uit handen. Als ondernemer kan jij je dan vooral bezighouden met je eigen zaken terwijl JouwSaak zorgt dat jouw business gezond blijft. Dat geldt voor grote en kleine ondernemers. Ook handig. Doordat we met veel adviseurs en specialisten werken, en uiteraard online, zijn we altijd dichtbij en snel. JouwSaak staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel en fiscaal advies, aangevuld met de expertise van onze specialisten op veler vakgebieden.

Meer dan alleen financiële ondersteuning

JouwSaak-adviseurs kunnen je begeleiden met je totale organisatie, fiscale en juridische vraagstukken, assurantiën en marketing. JouwSaak-adviseurs houden elkaar scherp door een eigen ontwikkeld intern auditsysteem En voor de volledigheid, mocht je persoonlijke JouwSaak-adviseur even niet beschikbaar zijn, dan zal één (of meerdere) van de collega’s de taken overnemen. Ook dat is een meerwaarde van JouwSaak.

De tarieven van JouwSaak

De diensten van JouwSaak worden aangeboden tegen vaste, vooraf bepaalde, prijzen. Ook daar zijn wij helder in. Op deze manier kom je als ondernemers achteraf, of aan het einde van een boekjaar, niet voor onaangename verrassingen te staan. Je weet simpelweg waar je financieel vanuit kan gaan met JouwSaak-advieur. Wel zo praktisch!

Stel je vraag

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via info@jouwsaak.nl Of lees de meest gestelde vragen.

JouwSaak Adviseurs