Waar staan wij voor ?

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Bij JouwSaak administratiekantoren vormen wij een kostenmaatschap waarin professionals hun ervaring en expertise bundelen om te zorgen voor een efficiënte en betrouwbare administratie voor ondernemers in alle sectoren

Dichtbij alle MKB-ondernemers

Ontzorgen in brede zin. JouwSaak-adviseurs nemen je als ondernemer veel, met name, financiële zorgen uit handen. Als ondernemer kan jij je dan vooral bezighouden met je eigen zaken terwijl JouwSaak zorgt dat jouw business gezond blijft. Dat geldt voor grote en kleine ondernemers. Ook handig. Doordat we met veel adviseurs en specialisten werken, en uiteraard online, zijn we altijd dichtbij en snel. JouwSaak staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel en fiscaal advies, aangevuld met de expertise van onze specialisten op veler vakgebieden.

Meer dan alleen financiële ondersteuning

JouwSaak-adviseurs kunnen je begeleiden met je totale organisatie, fiscale en juridische vraagstukken, assurantiën en marketing. JouwSaak-adviseurs houden elkaar scherp door een eigen ontwikkeld intern auditsysteem En voor de volledigheid, mocht je persoonlijke JouwSaak-adviseur even niet beschikbaar zijn, dan zal één (of meerdere) van de collega’s de taken overnemen. Ook dat is een meerwaarde van JouwSaak.

De tarieven van JouwSaak

De diensten van JouwSaak worden aangeboden tegen vaste, vooraf bepaalde, prijzen. Ook daar zijn wij helder in. Op deze manier kom je als ondernemers achteraf, of aan het einde van een boekjaar, niet voor onaangename verrassingen te staan. Je weet simpelweg waar je financieel vanuit kan gaan met JouwSaak-advieur. Wel zo praktisch!

Stel je vraag

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via info@jouwsaak.nl Of lees de meest gestelde vragen.

JouwSaak Adviseurs