JouwSaak Culemborg

Jan Martens
Postbus 90
4100 AB Culemborg

culemborg@jouwsaak.nl
06 – 532 021 31

Administratiekantoor Culemborg

De financiële administratie vormt de basis en is tevens het hart voor een succesvolle onderneming. Het opzetten en bijhouden van de administratie alsmede de bijbehorende advisering dient dan ook zorgvuldig en met deskundigheid te gebeuren, zowel voor de onderneming als voor de ondernemer zelf. Dat levert alleen maar voordelen op, direct in de kosten en indirect bij de totale bedrijfsvoering én privé huishouding. Wij, administratiekantoor Culemborg, staan je daarbij met raad en daad 24/7 terzijde, denken daarbij niet alleen als boekhouder maar omdat wij net als jou ondernemer zijn, mag je ons ook zien als een echte sparringpartner.

De man achter administratiekantoor Culemborg

Vestigingseigenaar van JouwSaak administratiekantoor Culemborg is de vennootschap onder firma Martens – Van Rijnsbergen. Aanspreekpunt is Jan Martens (30-08-1955) die deze vestiging in augustus 2010 overnam.

Na zijn middelbare schoolopleiding (VWO) zijn vervolgopleidingen genoten op het gebied van administratie en bedrijfskunde, verzekeringen, management – en marketing voor zowel profit – en non profit organisaties.

Begonnen als assistent accountant bij het Verificatiebureau van de VNG werd hij na enkele omzwervingen bij Volvo Car NL, Ramaer Computerprints én de Roomcentrale Van Ballegooijen in november 1980 directeur bij de Nederlandse Motorsport Bond; na de integratie in 1982 directeur bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging en per 1988 benoemd tot Algemeen Secretaris – Penningmeester bij diezelfde KNMV. Vanaf 1994 tot en met 2008 was hij directeur en mede-eigenaar van Knaus Beheer B.V., Nederlands importeur van mobiele recreatie middelen als caravans en campers. Nadat de fabrikant failliet werd verklaard was er na de doorstart geen plaats meer voor importeurs en agenten. Na de afwikkeling en diverse kortere interimopdrachten werd begonnen met het administratiekantoor in Culemborg.

Naast activiteiten op het gebied van (digitale) administratieverwerking is administratiekantoor Culemborg ook en met name actief op het gebied van bedrijfsadviezen waar nodig gesteund door specialisten binnen de organisatie. Binnen de JouwSaak organisatie is Jan Martens Formule manager en is daarnaast de aanspreekpersoon in Nederland voor het Duitse caravan – en tentenverhuurbedrijf Albatross en bestuurslid van de Stichting (Foundation) MX Education. Dit laatste is nog een uitvloeisel van zijn (internationale) motorsportactiviteiten met als noemenswaardige wapenfeiten de organisatie van vele WK – evenementen in de diverse takken van motorsport.

Tot en met 30 september 2020 heeft JouwSaak Culemborg haar zetel aan de Triosingel 36 C. Het pand is verkocht en niet meer voor huur beschikbaar. Vanwege de corona crisis wordt vanuit huis gewerkt en voor cliëntbesprekingen e.d. wordt gebruik gemaakt van UniePlaza aan de Multatulilaan 12 te Culemborg.

Administratiekantoor Culemborg

JouwSaak Adviseurs