JouwSaak Hilversum

Philip Posthumus
Kievitstraat 14
1221 KZ Hilversum

hilversum@jouwsaak.nl
06 – 254 550 28

Administratiekantoor Hilversum

Administratiekantoor Hilversum regelt jouw administratie op maat en naar behoefte. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij JouwSaak kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

De man achter JouwSaak Hilversum

Mijn naam is Philip Posthumus, ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Graag wil ik een voorbeeld zijn voor ondernemers door zelf duurzaam te leven, hebben we zonnepanelen en een windmolen in eigen beheer. Zakelijk gebruik ik gerecycled papier mocht papier nog noodzakelijk zijn.

Voor jouw bedrijf wil ik de financiële coach van A tot Z zijn en je adviseren bij en met jouw financiële vraagstukken. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over een pakketprijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Administratiekantoor Hilversum

JouwSaak Adviseurs