JouwSaak Bodegraven – Reeuwijk

Wulfred Beijeman
Van Tolstraat 6
2411 BR Bodegraven

bodegraven-reeuwijk@jouwsaak.nl
0172 – 619 563

Administratiekantoor Bodegraven – Reeuwijk

Administratiekantoor Bodegraven – Reeuwijk is een veelzijdige organisatie en kan je, naast werkzaamheden op fiscaal en administratief gebied, ook dienst zijn in bijvoorbeeld een financierings- of ondernemingsplan, lichte juridische vragen, kostenbeheersing en begrotingsvraagstukken.

Meer dan alleen een administratiekantoor

JouwSaak Bodegraven – Reeuwijk heeft de ervaring en expertise om een ondernemer veel verder te helpen dan alleen het voeren van een administratie. Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken. Dan kun je eens een kijkje nemen bij ons op kantoor en laten wij je zien wat voor je de mogelijkheden zijn. JouwSaak biedt meerwaarde door méér waarde en wij willen je graag laten zien dat dit meer is dan alleen een slogan.

Duidelijkheid vooraf

Als klant wil je graag weten waar je aan toe bent. Vaak is de rekening van een accountants- of administratiekantoor niet of weinig onderbouwd. Bij JouwSaak is die onduidelijkheid er niet. Indien mogelijk maken wij een offerte met vaste tarieven voor bepaalde werkzaamheden. Op jaarbasis worden er zo duidelijke afspraken met je gemaakt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Verder kun je bij ons in termijnen betalen, wat veel ondernemers fijn vinden.

De man achter Jouwsaak Bodegraven – Reeuwijk

Wulfred Beijeman heeft bedrijfseconomie gestudeerd. In 2004 opende hij zijn eigen kantoor, na eerst werkzaam te zijn geweest in de accountancysector en in het bedrijfsleven, waar hij verschillende leidinggevende functies vervulde.

Administratiekantoor Bodegraven

JouwSaak Adviseurs