Online boekhouden met jouw JouwSaak-adviseur

Jouw administratie digitaal & online regelen

Onze kantoren maken steeds meer gebruik van digitale processen. De ordner met te verwerken inkoop – en verkoopfacturen verdwijnt langzaam maar zeker en de administratieve bescheiden zijn vervolgens permanent beschikbaar in de cloud en uw cijfers derhalve realtime te bekijken, ook op je mobiele telefoon.

JouwSaak maakt voornamelijk gebruik van King Software met bijvoorbeeld een gratis facturatieprogramma waarmee je rekeningen kunt versturen (zelfs ook via je mobiele telefoon) die tegelijkertijd gekoppeld worden aan je administratie.

Online boekhouden maar wel persoonlijk contact

Laat je ons jouw administratie verwerken dan spreken we met elkaar af op welke moment je de beschikking wilt hebben over welke informatie vanuit het systeem. Wij houden je dan op de hoogte van jouw gewenste administratieve deadlines. Wij bespreken ook het moment dat je je jaarrekening en de belastingaangifte klaar wilt hebben en, ook niet onbelangrijk, heb je in z’n algemeenheid als ondernemer een vraag, blijf daar dan niet mee zitten, bel of mail naar je JouwSaak-adviseur en je hebt binnen 24 uur een eerste antwoord.

Vergt het antwoord meer tijd? Dan zal dit ook als zodanig aan jou kenbaar gemaakt worden. Ook dit behoort tot de meerwaarde van JouwSaak.

Stel je vraag

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via info@jouwsaak.nl Of lees de meest gestelde vragen.

JouwSaak administratiekantoren houden je administratie op orde

Accountancy

Administratie

Loonadministratie

Online boekhouden

Adviseurs

Overige dienstverlening