JouwSaak Ridderkerk

Irma de Graaf
Boelewerf 76
2987 VE Ridderkerk

ridderkerk@jouwsaak.nl
06 -149 718 77

Administratiekantoor Ridderkerk

Kantoor eigenaresse Irma de Graaf-Klein heeft werkervaring van minstens 30 jaar in de administratieve sector, hierdoor kent zij de klappen van de zweep van haver tot gort. Dit samen met jaarlijkse bijscholing betreffende de nieuwe wet- en regelgeving kun jij ervan op aan dat je op een kwalitatief goede wijze ont-zorgt wordt betreft jouw fiscale aangelegenheden als ondernemer.

Samen met medewerkster Esther en in de achterban de zeer ervaren overige JouwSaak collega’s bieden wij onze diensten aan..
Ons administratiekantoor in Ridderkerk is in 2007 begonnen vanuit huis, maar al snel is een kantoor buitenshuis noodzakelijk.

Onze locatie is een kantoorpand aan de Boelewerf 76, te Bolnes.

De vrouw achter administratiekantoor Ridderkerk

De klanten van JouwSaak Ridderkerk zijn zeer gevarieerd. Van klein tot groot en in vele branches. “Dit maakt het werk erg gevarieerd en leuk om te doen” aldus Irma de Graaf bij wie het persoonlijke en informele contact centraal staat, ongeacht de omvang van de klant. Hierdoor wordt het voor klanten laagdrempelig om zaken te overleggen en kan er beter meegedacht worden. Dit gecombineerd met een hoog service- en kwaliteitsniveau heeft gezorgd voor klantengroei via mond-tot-mond -reclame.

De boekhouding voeren, het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting of bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting of vennootschapsbelasting is voor veel ondernemers een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Het uitbesteden van deze werkzaamheden aan SAAK biedt de ondernemer de gelegenheid meer uit zijn of haar onderneming te halen.

Administratiekantoor Ridderkerk

JouwSaak Adviseurs