JouwSaak Spijkenisse

Vincent van Sasse van IJsselt
Einsteinweg 16a
3208 KK Spijkenisse

spijkenisse@jouwsaak.nl
0181 – 680 111

Administratiekantoor Spijkenisse

Wil je als goede ondernemer financieel de zaken op orde hebben? De beste fiscale adviezen krijgen voor een gezonde toekomst van je bedrijf? Of dat nu groot of klein is. Dan staat dit ervaren Administratiekantoor JouwSaak voor je klaar. We zijn er voor het midden- en kleinbedrijf maar ook voor zzp’ers, startups of DGA’s van een BV. Voor iedereen die geen fiscale fouten wil maken. Voor ondernemers die financieel voordeel uiteraard niet willen mislopen. Voor iedereen die de administratie liever uitbesteed.

Dan kan op allerlei manieren. Precies wat bij jou als ondernemer past. JouwSaak stelt een boekhoudpakket op maat samen. Met vooraf afgesproken prijzen, zodat er aan het einde van het boekjaar geen onaangename verrassingen meer zijn. Wel zo fijn.

De administratie liever zelf inboeken? Daarvoor is een online-boekhoudpakket beschikbaar. JouwSaak controleert de administratie, stelt de jaarrekening op en doet belastingaangifte.

Tijdgebrek? Of gewoon geen zin in dit administratie werk? JouwSaak verzorgt ook het gehele traject tot aan de belastingaangifte toe. En doet dat vlot, met vertrouwen en, belangrijk, tegen redelijke tarieven. Alles op maat, zoals jij dat als ondernemer of bedrijf wil. Wel zo fijn.

De man achter administratiekantoor Spijkenisse

’Ieder zijn werk’, zeg ik altijd. ‘En, je moet doen waar je goed in bent en plezier aan beleeft.’ Daarom heb ik inmiddels 25 jaar ervaring als adviseur op administratief en fiscaal gebied. Ik volg nog altijd bijscholingen en houdt actuele zaken in deze sector uiteraard scherp in de gaten.

Als eigenaar van Administratiekantoor JouwSaak weet ik dan ook precies wat er speelt voor ondernemers op financieel gebied. Voor zowel zzp’ers en ondernemers met personeel. Het midden- en kleinbedrijf maar ook jonge starters met mooie, prachtige dromen en startups. Bijkomend voordeel. Ik ben zelf ook zelfstandig ondernemer. Als ik mijn klanten kan helpen met goede financiële adviezen en fiscaal voordeel door slimme boekhouding, heb ik daar ook echt plezier in. Kunnen mijn klanten fijn verder ondernemen. En doen waar ze goed in zijn.

Administratiekantoor Spijkenisse

JouwSaak Adviseurs